Читај ми!

Богдановић одличан у победи над Детроитом, а Вукчевић и Покушевски у поразима својих тимова

Кошаркаши Атланте надиграли су Детроит са 121:113 на свом терену, а репрезентативац Србије Богдан Богдановић дао је свој допринос победи са десет постигнутих поена. Двоцифрен учинак имали су и Тристан Вукчевић и Алексеј Покушевски, али њихови тимови ипак нису успели да избегну поразе.

Тим Атланте је сигурном игром наставио победничку серију и дошао до пете победе у последњих шест мечева, а свој допринос је дао и Богдан Богдановић иако није био уобичајено прецизан као у претходним мечевима.

Капитен репрезентације Србије убацио је десет поена уз четири асистенције и два скока, а тим су у ефикасности предводили Џејлен Џонсон са 28, Деандре Хантер са 26 и Деџонте Мари са 24 постигнута поена.

Атланта је од самог почетка преузела иницијативу и вођство које је у једном тренутку било са чак 22 поена предности, а гости нису успевали ни да запрете преокретом упркос чак ни сјајној игри Малакаја Флина, који је меч завршио са рекордних 50 постигнутих поена.

Није имао адекватну подршку осталог дела тима па је Атланта готово рутински дошла до 36. победе у сезони.

Двоцифрен шутерски учинак имали су Алексеј Покушевски у поразу Шарлота од Портланда – 86:89 и Тристан Вукчевић у поразу Вашингтона од Лејкерса од 120:125.

Тристан Вукчевић је у игри провео нешто више од 20 минута и наставио са одличном игром. После убачених 14 поена у дуелу са Милвокијем поправио је тај резултат убацивши поен више у дуелу са Лејкерсима, али то није много помогло његовом тиму да избегне пораз на свом терену.

Лејкерси су од друге четвртине констатно били у предности, која је у неколико наврата била и двоцифрена, а домаћин је само у завршници успео да је ублажи, не и озбиљније да угрози трећи узастопни тријумф гостију, који се боре за што бољу позицију на Западу уочи старта плеј-офа.

Најзапаженији актер меча био је Ентони Дејвис, који је остварио дабл-дабл учинак од 35 поена и 18 скокова.

На свом терену поражен је и Шарлот од Портланда – 86:89, а Алексеј Покушевски је убацио 11 поена за 21 минут игре уз три скока и једну асистенцију, а Василије Мицић није улазио у игру.

Резултати НБА утакмица:

Шарлот – Портланд 86:89
Вашингтон – Лејкерс 120:125
Атланта – Детроит 121:113
Бостон – Оклахома 135:100
Бруклин – Индијана 115:111
Милвоки – Мемфис 101:111
Минесота – Торонто 133:85
Њу Орлеанс – Орландо 108:117

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво