Богдановић и Снајдер демонстрирали као изгледа „пријатељски сукоб“

Српски интернационалац Богдан Богдановић поново је био најефикаснији играч Атканте и предводио тим у победи над Чикагом са 113:101 на гостовању али је навијаче забринуо несвакидашњи инцидент који је имао са тренером Квином Снајдером. На друштвеним мрежама су се одмах појавили бројни коментари али су оба учесника инцидента после меча у изјавама истакла да нису у сукобу и да међу њима нема проблема.

Капитен репрезентације Србије је предводио Атланту и до пете победе у последњих шест мечева али је у самом финишу меча са тренером почео расправу која се умало претворила у озбиљан инцидент.

Квин Снајдер је очигледно нешто рекао Богдановићу што га је разбеснело, па је бурно реаговао, устао са клупе, бацио пешкир и унео му се у лице.

Саиграчи су одмах реаговали и раздвојили их покушавајући да смире ситуацију јер је деловало да су на ивици не само вербалног сукоба.

Ипак после меча оба учесника инцидента су у изјавама смирили страсти и покушали да умире навијаче истакавши да нису у сукобу.

„Ми се константно расправљамо, што значи да је обојици стало. Квин је на мојој страни, бодри ме целе године. Ово су неке нормалне ствари“, рекао је Богдановић.

И тренер Атланте Снајдер је говорио у сличном стилу.

„Боги је био сјајан, а наши односи су одлични. И више од тога. Одушевљен сам како је играо, био је сјајан и у одбрани. Није могао да буде ефикаснији на обе стране терена“, изјавио је Снајдер.

Следећи меч Атланта ће одиграти у ноћи између среде и четвртка, а противник ће им бити Детроит пистонси.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара