Читај ми!

Богдановић за РТС: Очекујем спектакл против САД у Паризу, али прво морамо да приведемо сезону крају

Српски репрезентативац Богдан Богдановић рекао је за РТС да очекује спектакл на мечу против САД на Олимпијским играма, али и да је још увек рано говорити о очекивањима на турниру.

Богдановић је предводио Атланту до победе над Чикагом резултатом 113:101 и наставио са серијом сјајних игара у претходном периоду.

"Драго ми је да смо победили и да сам одиграо добар меч. Трудимо се да играмо добро, сваки меч нам је битан и пружа нову прилику за доказивање. Тренутно тешко можемо да испаднемо из плеј-ина, али бисмо могли да дођемо до девете позиције", рекао је Богдановић.

Богдановић ове сезоне просечно бележи 17 поена по мечу.

"Надам се да ово неће бити моја најбоља сезона и да ћу наставити да напредујем. Мада, дража ми је сезона када смо играли финале конференције, пре свега због већег броја победа и успеха екипе, а и тада ми је поентерски учинак био сличан", додао је Богдановић.

Капитен репрезентације Србије осврнуо се и на утакмицу против САД у групној фази Олимпијских игара која ће бити одиграна 28. јула.

"Очекујем спектакл. Међутим, тај сусрет је још увек далеко, а ја сам главом овде и трудим се да на што бољи начин приведем сезону крају. У контакту сам са Пешићем и саиграчима и када се заврши сезона фокусираћемо се на репрезентацију", изјавио је кошаркаш Атланте.

Богдановић је на крају поздравио све српске навијаче који су дошли на меч у Чикагу, али и све оне који редовно пружају подршку путем друштвених мрежа.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво