Читај ми!

Аврамовић: Очекује нас тежак меч против Олимпијакоса, немамо право на кикс

Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић изјавио је да црно-беле очекује тежак меч против Олимпијакоса и додао да црно-бели више немају право на кикс у Евролиги.

Кошаркаши Партизана ће у четвртак од 20.30 у београдској "Штарк арени" дочекати Олимпијакос у 32. колу Евролиге.

"Очекује нас тешка утакмица, јер нема простора за кикс. Добро смо тренирали, излазимо из периода у којем смо где нисмо лоше играли. Олимпијакос игра дуго заједно, окосница тима је ту већ дуги низ година. Доводе играче који познају филозофију и начин њихове игре, као што су као Никола Милутинов и Најджел Вилијамс Гос. Имају одличног тренера који је прошле године био најбољи тренер Евролиге. Играју дисциплиновану и агресивну и чврсту одбрану. Играмо пред нашим навијачима. Ту играмо боље него на страни и време је да покажемо зубе", рекао је Аврамовић на конференцији за медије.

Ален Смаилагић рекао је да ће екипа дати све од себе да победи.

"Сви знамо каква је екипа Олимпијакос. Нама су све утакмице до краја важне, морамо да оставимо срце на терену. Желимо да победимо, тренирамо за то, свака утакмица је битна, а ми ћемо дати све од себе", рекао је Смаилагић.

Кошаркаш Партизана Зек Ледеј, који је био у САД због смрти оца, није се још придружио екипи.

"Наравно да нас је то пореметило, велика трагедија је задесила Зека и његову породицу. Једва чекамо да дође", додао је Смаилагић. Кошаркаши Партизана ће имати велику подршку навијача на мечу са Олимпијакосом, пошто су распродате све улазнице за утакмицу са грчким клубом. "Немам шта да кажем, обожавам навијаче, пријају нам. Они су наш шести играч", истакао је Смаилагић.

Партизан се тренутно налази на 11. месту на табели Евролиге са 14 победа и 17 пораза. Олимпијакос је пети са скором 19-12.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво