Читај ми!

Сферопулос: Мега се више борила од нас

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да је Мега заслужено победила црвено-беле у мечу 24. кола регионалне АБА лиге.

Кошаркаши Меге су у београдској "Штарк арени" савладали Црвену звезду резултатом 89:83.

"Честитам Меги на заслуженој победи. Играли су боље од нас. Кренули смо утакмицу без концентрације, енергије и залагања. У другој четвртини смо се благо вратили. Трећу смо кренули добро, али нисмо је тако завршили. У четвртој нисмо имали добра решења у нападу. Били смо спори у офанзиви, али и у дефанзиви. Мислим да, како је утакмица одмицала, било је очигледно да су се они више борили од нас", рекао је Сферопулос на конференцији за медије.

Тренер Црвене звезде је навео да његов тим није добро одиграо последњу четвртину.

"Имали смо неке шутеве споља, нисмо доносили добре одлуке. Ми целу четврту четвртину нисмо играли добро. Примили смо 48 поена у другом полувремену! Нисмо играли одбрану, нисмо имали скокове. У нападу смо били спори, каснили смо са екстра пасовима, као и са одлукама како да нападамо. Мислим да шутеви које смо упућивали нису били најбоља решења у тим ситуацијама", додао је Сферопулос.

Кошаркаш Црвене звезде Џавонте Смарт је пропустио меч са Мегом.

"Смарт није повређен. Моја је одлука да буде ван тима, хтео сам да пружим минутажу другим играчима. Бранку Лазићу је потребно време да се врати у играчки ритам. Никола Топић је почео да вежба индивидуално, као и Треј Томпкинс. Они још не раде са остатком екипе", закључио је Сферопулос.

Црвена звезда је на првом месту на табели АБА лиге са 20 победа и четири пораза. Црвено-бели ће у наредном колу регионалног такмичења у Београду дочекати Студентски центар.

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво