Читај ми!

Сферопулос пред Мегу: Морамо да се држимо свог плана током свих 40 минута

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да "црвено-бели" морају да буду сконцентрисани и фокусирани и да се држе свог плана игре свих 40 минута на предстојећем мечу АБА лиге са Мегом.

Кошаркаши Црвене звезде дочекаће у понедељак од 20.00 сати у "Штарк арени" екипу Меге у 24. колу регионалне АБА лиге.

"Очекује нас утакмица против врло младог и талентованог тима, који своје мечеве игра са пуно ентузијазма и енергије. Ми желимо да наметнемо наш ритам и да играмо утакмицу на наш начин, не дајући ривалу превише прилика које жели. Оно што увек поновим, морамо да будемо сконцентрисани, фокусирани и да се држимо нашег плана игре свих 40 минута као у претходним мечевима", рекао је Сферопулос, преноси званични сајт клуба.

Црвена звезда је у првом делу сезоне у АБА лиги победила Мегу резултатом 98:88.

Кошаркаш црвено-белих Далибор Илић изјавио је да екипу очекује важан меч.

"Пред нама је јако важна утакмица, која нам у случају повољног исхода даје предност домаћег терена у доигравању. Међутим, пут до победе неће бити лак, знамо добро тим Меге, играју добро, имају много талента и жеље за доказивањем. Имају квалитет, мораћемо да одиграмо чврсто, паметно и да се држимо договора из свлачионице", рекао је Илић.

Додао је да се екипа налази у добром ритму упркос повредама.

"У добром смо ритму и поред свих проблема са повредама, и желимо да наставимо са победама. Позивам наше навијаче да дођу, пруже нам подршку и помогну да дођемо до важне победе", додао је Илић.

"Црвено-бели" се налазе на првом месту на табели регионалног такмичења са 20 победа и три пораза. Мега је шеста са скором 13-10.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво