Читај ми!

Девети узастопни пораз Торонта, Оклахома лако до победе

Кошаркаши Торонто репторса које предводи српски тренер Дарко Рајаковић уписали су девети узастопни пораз у НБА лиги. Оклахома је била боља на гостујућем терену 123:103.

Оклахома је уписала 49. победу у досадашњем делу сезоне и изједначила се по броју тријумфа са Денвер нагетсима у Западној конференцији, имају по 49. Денвер има једну одиграну утакмицу више и један пораз више од Оклахоме - 21.

Меч у Торонту боље је отворио домаћи тим, серијом од 7:0. Репторси су у неколико наврата током прве деонице имали двоцифрену предност. Оклахома је успела да смањи заостатак на почетку друге четвртине, а потом је и преокренула ток утакмице.

Гостујући тим је лако проналазио решење у нападу и ефикасном одбраном једноставно заустављао противничке кошаркаше. Током треће деонице Оклахома је углавном одржавала двоцифрену предост и потом лако стигла до тријумфа.

Најефикаснији играч у домаћем тиму био је Грејди Дик са 21 поеном, пет скокова и једном асистенцијом. У екипи Оклахоме најбољи је био Шај Гилџос-Александер са осам асистенција и седам скокова.

Оклахома ће у наредном колу играти против Милвоки бакса, а Торонто ће покушати да прекине серију пораза у утакмици против последњепласиране екипе на Истоку - Вашингтон визардса.

Резултати утакмица НБА лиге:

Детроит - Бостон 102:129
Торонто - Оклахома 103:123
Мајами - Њу Орлеанс 88:111
Минесота - Кливленд 104:91
Сан Антонио - Мемфис 97:99
Голден Стејт - Индијана 111:123
Портланд - ЛА Клиперс 117:125
ЛА Лејкерс - Филаделфија 101:94

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво