Сферопулос: Сада се видело колико нам је недостајао Теодосић

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је након утакмице са екипом Виртуса, да се на вечерашњем мечу видело колико је Теодосић недостајао домаћој екипи.

Кошаркаши Црвене звезде победили су на домаћем терену екипу Виртуса резултатом 94:79 у утакмици 31. кола Евролиге.

"Имали смо много проблема и још увек их имамо, али нисмо престајали са борбом. Нисмо били награђени у протеклом периоду, али је зато победа над Виртусом дошла као мелем на поразе којих је било доста. Од срца честитам екипи на свему што је приказала на паркету. Сви до једног су дали све од себе да стигнемо до победе. Показали смо и карактер. Нисмо клонули духом када је Виртус надокнадио двоцифрени минус, напротив. Одговорили смо још јачом игром у оба смера. Хвала навијачима на подршци", истакао је Сферопулос.

Додаје да је ова победа изузетно важна у психолошком смислу.

"Успели смо да победимо сами себе, показали смо сами себи да можемо много више и боље. Тријумф над Виртусом много ће нам значити у завршници сезоне, како у Евролиги, тако и у АБА лиги која је приоритет. Не волим да издвајам играче јер је кошарка тимска игра. Ипак, Тео је одиграо једну од најбољих партија у сезони, Боломбoј је био на стандарном високом ниову. Сада се видело колико нам је недостајао Теодосић. Нагласио бих и сјајну ролу Недовића, који је одиграо најбољу дефанзивну партију у сезони. Поново се враћам на почетак, ово је победа екипе, а не појединаца", закључио је Сферопулос.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво