Читај ми!

Србија против САД у првом колу на Олимпијским играма

Кошаркашка репрезентација Србије играће 28. јула против селекције Сједињених Америчких Држава у првом колу групе Ц на Олимпијским играма у Паризу.

Кошаркашима Србије ривали у групној фази на Олимпијским играма у Паризу биће Сједињене Државе, Јужни Судан и победник квалификационог турнира у Порторику.

Србија ће након дуела са Америком, у другом колу 31. јула играти против селекција која се буде квалификовала на турниру у Порторику, а у трећој рунди против Јужног Судана, 3. августа.

У саопштењу поводом распореда утакмица наводи се да ће накнадно бити објављено тачно време одигравања свих дуела на олимпијском турниру.

Пласман у четвртфинале обезбедиће по две првопласиране репрезентације из сваке групе, као и две најбоље трећепласиране селекције.

Кошаркашице Србије се на налазе у групи А. У првом колу, 28. јула играћа са Порториком, а три дана касније састаће се са Кином. Кошаркашице ће у последњем колу играти са Шпанијом.

Прелиминарна фаза олимпијског кошаркашког турнира на програму је у Лилу, а од четвртфинала мечеви ће се играти у Паризу.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара