Сферопулос: Играмо пред нашим навијачима, пробаћемо да победимо Панатинаикос

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је у Београду да ће његов тим ићи на победу против Панатинаикоса и додао да не зна да ли ће Милош Теодосић играти на мечу 30. кола Евролиге.

Кошаркаши Црвене звезде дочекаће у среду од 20 сати у београдској "Штарк арени" екипу Панатинаикоса у дуелу 30. кола Евролиге.

"Играмо са Панатинаикосом, тимом који има квалитет и који је на доброј позицији. Ми хоћемо да се вратимо у победничку атмосферу након пораза у последње време у Евролиги", рекао је Сферопулос на конференцији за медије у Београду.

Црвена звезда је тренутно на 16. позицији на табели Евролиге са 10 победа и 19 пораза, док је Панатинаикос четврти са скором 18/11.

"Имамо наше проблеме, али имамо 11 играча. Играмо пред нашим навијачима, пробаћемо да победимо. Знамо да немамо све опције, али верујем играчима, које имамо и знам да ће дати максимум", додао је тренер Црвене звезде.

Теодосић је тренирао, али је плејмејкер Црвене звезде неизвестан за дуел са Панатинаикосом.

"Не знамо да ли ће играти Теодосић. Он и даље осећа бол, али пробаће, још не знамо. Одлучићемо пред утакмицу", закључио је Сферопулос.

 

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије