Пол Џорџ за РТС: Обожавам Србију, једва чекам поново да је посетим

Кошаркаш Лос Анђелес клиперса Пол Џорџ изјавио је после меча са Чикагом да воли Србију и да једва чека поново да је посети.

Лос Анђелес клиперси били су бољи од Чикаго булса 126:111, ако да им је ово друга победа против исте екипе у последњих шест дана.

"Обожавам Србију, био сам ту прошлог лета, био сам и у Црној Гори, уживао сам тамо. Моја деца су полу-Срби и та земља је део и моје културе, једва чекам да одем поново тамо", рекао је Џорџ.

Додаје да му се свиђа идеја да Клиперси и Нагетси одиграју меч у Београду.

"То би било сјајно, НБА лига то треба да организује, зашто да не... Тако су лепе кошаркашка традиција и култура тамо, између осталог, велики играчи као Јокић су из Србије, то би било забавно", закључио је крилни кошаркаш Клиперса.

Никола Вучевић незадовољан је поразом.

"Било је тешко после синоћње утакимце где смо играли и продужетак, доста смо се истрошили. Добро смо се борили и вечерас, покушали смо, али су они одлична екипа и играју добро од самог почетка сезоне", рекао је Вучевић за РТС.

Ивица Зубац је после утакмице хвалио Николу Јокића.

"Шта има да се каже о Јокићу? Човек је освојио титулу, два пута је био МВП, и сада ће бити трећи пут. Он је најбољи играч на свету", рекао је хрватски кошаркаш.

 

петак, 10. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара