Богдановић се испромашивао, Атланта изгубила од Портланда

Кошаркаши Портланда победили су на свом паркету екипу Атланте резултатом 106:102 у НБА лиги. Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић није имао своје кошаркашко вече у Орегону - постигао је скромних осам поена.

Атланта хокси су у Портланду претрпели други узастопни пораз у НБА лиги. Десети су на табели Источне конференције, али им место у плеј-ину још увек није угрожено, пошто су први пратиоци Бруклин и Торонто у изузетно лошој форми.

Портланд је једна од најлошијих екипа у НБА лиги и тријумф над Атлантом му неће помоћи да се макне са претпоследњег места на Западу.

Атланта је боље ушла у меч, стекла је 16 поена предности почетком другог периода (33:17), али је већ до полувремена дозволила домаћину да приђе на минус пет (52:47), а потом у трећем кварталу направи преокрет и до последњег звука сирене сачува вођство, мада су му Хокси дисали за врат.

Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић није имао своје кошаркашко вече у Орегону - постигао је скромних осам поена, уз седам скокова и осам асистенција.

Покушавао је некадашњи играч Партизана да ухвати ритам, али није му ишло - погодио је само три шута из 15 покушаја из игре (2/9 за три поена), док слободна бацања није ни шутирао.

Готово сам је играо Дежонте Мари који је убацио 40 поена, али ни то није било довољно Атланти за славље. Дабл-дабл учинак забележио је Клинт Капела са 13 поена и 14 скокова, а он је био и најефикаснији након Марија међу Хоксима.

Домаћи су у својим редовима имали веома расположен тандем Анферни Симонс - Диандре Ејтон. Први је постигао 36 поена, а други три мање, уз чак 19 скокова.

НБА лига, резултати:

Детроит - Торонто 113:104
Орландо - Бруклин 114.106
Индијана - Чикаго 129:132 (117:117)
Мемфис - Шарлот 98:110
Њу Орлеанс - Кливленд 95:116
Далас - Голден Стејт 109:99
Портланд - Атланта 106:102
Сакраменто - Лејкерс 120:107

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво