Читај ми!

Вучић добио лопту са потписом Лерија Бирда: Поклонићу је клинцима које будем водио као тренер

Председник Србије Александар Вучић саопштио је после састанка са представницима Америчко-јеврејског комитета за јавне послове (АИПАЦ)  да је на поклон добио кошаркашку лопту са потписом легендарном Лерија Бирда, олимпијског шампиона и члана првог америчког "Дрим тима" из 1992. године, као и освајача три титуле првака НБА лиге са Бостон селтиксима.

Вучић је на свом Инстаграму написао како ће ту лопту поклонити дечацима које буде водио чим се лати тренерског посла.

"Предиван поклон од мојих америчких гостију АИПАЦ са потписом Ларија Бирда, легендом Бостона, америчке и светске кошарке. Чим завршим факултет за кошаркашког тренера, ово ће бити једна од лопти које ћу да поклоним клинцима које ћу да водим, у ствари, да покушам да их нечему научим, макар и на сопственим лошим искуствима", написао је Вучић на Инстаграму.

Вучић се састао са представницима АИПАЦ са којим је разговарао о бројним темама од актуелних стратешких и геополитичких ризика и изазова до економске сарадње и изградње прартнерства у бројним областима и том приликом нагласио да је у тешким временима потврђено пријатељство између Срба и Јевреја.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво