Читај ми!

Јокић уочи ол-стар утакмице: Јако сам срећан што сам овде, ићи ћемо на победу

Кошаркаш Денвер нагетса Никола Јокић нашао се пред новинарима уочи ол-стар утакмице која ће се одиграти у ноћи иземђу недеље и понедељка са почетком у 2.00 часа по средњоевропском времену. Дописник РТС-а из САД-а Александар Жигић био је међу новинарима који су имали прилику да на српском језику поразговарају са шампионом НБА лиге.

Јокић је на почетку рекао да је веома срећан што ће поново бити део ол-стар викенда.

"Када смо слетели био је стварно велики снег и били смо завејани. Драго ми је што сам шести пут део ол-стар викенда и што ће Лука Дончић бити ту, па ћу моћи са неким и да разговарам на нашем језику. Неки од тренера Минесоте су такође били са нама у Денверу, тако да имам доста другара овде. Драго ми је да ћу провести време са најбољим кошаркашима данашњице", рекао је Јокић.

Додао је да верује да ће његов тим ићи на победу.

"Играо сам и раније, али увек кажем да је привилегија делити терен са оваквим звездама. Верујем да ћемо ићи на победу, јер се свака утакмица рачуна и да ће се у завршници меча играчи свакако уозбиљити и заиграти како треба", рекао је двоструки МВП.

Када је упитан са којим бившим играчем би волео да подели паркет, Јокић је веома брзо одговорио.

"То би био Пеђа Стојаковић. Мислим да би се одлично снашао у игри каква је данас са својом висином и одличним шутем и да би био веома опасан играч", изјавио је Јокић.

Играч Денвера рекао је и да не осећа разлику у односу на претходне године, иако је тренутно шампион лиге и МВП финала, као и да му значи што ће имати прилику да у лепом светлу представи своју земљу

"Долазим овде да репрезентујем свој град и своју државу и драго ми је да ћемо бити у добром светлу током овог викенда".

Када је порука за оне који тек почињу да се баве спортом у питању, Јокић је био прилично јасан.

"Нисам неки мотиватор и говорник. Откако сам ја почео да се играм кошарке, стварно сам се играо и уживао. Мислим да би то требало да буде и порука, да док год уживаш у спорту и док год те испуњава, требало би се бавити њиме", рекао је Јокић.

Након центра Денвера је пред новинаре изашао и Лука Дончић, ког је Јокић у шали неколико минута касније полио водом приликом давања изјаве.

"После ћемо отићи на вечеру, тако да је све у реду, иако ме је полио водом. Пети пут сам део ол-стар викенда и веома сам срећан због тога", изјавио је Дончић.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара