Обрадовић: Не желим да сваљујем кривицу на играче, ово је моја одговорност

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је након утакмице са Бајерном, да не жели да сваљује кривицу на играче и да је он одговоран за пораз.

Кошаркаши Партизана поражени су од Бајерна резултатом 78:79 у мечу 26. кола Евролиге.

"Десила нам се иста прича као и у Болоњи. И тада смо имали победу у рукама, али нисмо били довољно паметни да је приведемо крају, на начин на који смо желели. Против Виртуса смо изгубили због наших грешака, сада и против Бајерна. Да су играчи били под стресом не би имали предност све време. Тражио сам да се прави прекршај, али се то није десило. Исто сам тражио и у Болоњи на два разлике. Не желим да сваљујем кривицу на играче. Моја је одговорност", истакао је Обрадовић.

Додао је да његов тим није смео да дозволи шут за три поена Франциска.

"Нисмо препознали неколико добрих ситуација, а кривица је понављам моја. Као тренер и стручни штаб дајемо све од себе. Наравно да се после серије пораза запитам шта даље. Провели смо неколико сати у дворани после Сплита, радили смо, анализирали. Шта даље, докле. То су питања која себи постављам. Неке ствари нису добре, апсолутно нису добре. Сешћу са људима из стручног штаба, да видимо шта нам је чинити. Навијачи су направили атмосферу какву су направли, али ни то није довољно за неке. Ја ћу опет да станем иза играча", закључио је Обрадовић.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво