Вил Бартон наставља каријеру у ЦСКА из Москве

Дугогодишњи НБА кошаркаш Вил Бартон потписао је уговор до краја сезоне са тимом ЦСКА из Москве. У наредним месецима такмичиће се искључиво у ВТБ лиги и покушати да са Армејцима освоји титулу.

Пре неколико сезона Вил Бартон је био саиграч Николе Јокића, а потом је играо у екипама Вашингтона и Торонта, да би током протекле сезоне био без ангажмана у најјачој кошаркашкој лиги.

Искусни кошаркаш (33) иза себе има 679 наступа у лигашком делу НБА сезоне, уз просек од 11,2 поена, 4,1 скока и 2,7 асистенција, а одиграо је и 29 плеј-оф мечева на којима је имао учинак од 10 поена уз 4,1 скок и 1,7 додавања.

"Најпре бих желео да кажем да сам веома захвалан због прилике да играм за овај тим. Чуо сам само добре ствари о клубу и навијачима. Драго ми је што ћу добити шансу да упознам нове саиграче, тренере, навијаче, организацију и дивне људе из Москве. Вољан сам да уложим време и напор како бих се такмичио на високом нивоу. Једва чекам да стигнем и бацим се на посао", рекао је Бартон за клупски сајт.

Тим Емила Рајковића је први на табели после 25 кола са 22 тријумфа и тек га чека плеј-оф, па ће им Вил Бартон у саставу бити велико појачање.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се