Бараћ: Очекује нас изузетно захтевна утакмица против екипе Будућности

Тренер кошаркаша Меге Марко Бараћ изјавио је пред утакмицу са екипом Будућности, да његову екипу у недељу очекује изузетно захтеван меч. Кошаркаши Меге у мечу 18. кола АБА лиге дочекују Будућност у недељу од 12.00 часова.

Мега у овај сусрет улази са скором 9/8, док тим из Подгорице има 12 победа и 5 пораза, а тренер Бараћ је посебно истакао квалитете супарничког тима.

"Очекује нас изузетно захтевна утакмица против екипе Будућности. Ради се о тиму који се изванредно појачао у току сезоне и који остварује одличне резултате у АБА лиги. На нама је да покажемо висок степен мотивације и одиграмо са много енергије и фокуса у оба правца. На тај начин, бићемо спремни да искористимо сваку прилику која се укаже", истакао је Бараћ.

Бек Меге Никола Ђуришић је додао да је потребно да екипа буде фокусирана током целог тока утакмице.

"Долази нам веома искусна и квалитетна екипа Будућности која игра одлично ове сезоне у АБА лиги. У односу на први сусрет су променили тренера, тако да можемо да очекујемо и другачију утакмицу у односу на ону у Подгорици. Потребно је да будемо максимално фокусирани током целог тока утакмице, да не дозволимо велике падове у игри и уколико одиграмо на највишем нивоу, верујем да ћемо имати прилику да забележимо позитиван резултат", закључио је Ђуришић.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара