Нижњи Новгород показао како се за шест секунди губи добијена утакмица

Кошаркаши ЦСКА после продужетка савладали су у Москви Нижњи 104:96. Начин на који су стигли до тријумфа не виђа се често на кошаркашким утакмицама јер је eкипа из Новгорода шест секунди пре краја имала пет поена предности.

Две екипе су играле узбудљив меч од самог почетка, Нижњи је водио у последњој деоници, али је онда по ко зна који пут ове сезоне испустио победу.

После прве деонице која је кошем разлике припала домаћој екипи, екипа из Новгорода je преузелa предност. Гости су од тог тренутка већински водили, а ЦСКА је у неколико наврата долазиo до изједначења.

У последњој четвртини, Нижњи је поново водио, а онда су шест секунди пре краја, после слободних бацања, имали пет поена предности, када је читава екипа синхронизовано одлучила да не игра одбрану.

Мело Тримбл је искористио ситуацију да за три секунде претрчи терен и постигне двојку, а онда је Евгени Бабурин, кошаркаш Нижњег, уместо да лопту изведе најближем кошаркашу до себе, ноншалантно бацио додавање саиграчу који је био на средини терена.

Амерички интернационалац Каспер Вер пресекао је додавање, шутнуо тројку и погодио за изједначење и 92:92. Гости су у продужетку изгубили.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара