Обрадовић на заједничкој конференцији у Загребу: Надамо се да ћемо помоћи да Цибона има подршку навијача

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је у Загребу да је његов тим мотивисан за меч са Цибоном и додао да жели да црно-бели одиграју добру утакмицу.

Цибона и Партизан су у Загребу одржали заједничку конференцију за медије уочи меча 16. кола регионалне АБА лиге.

"Пре свега желим да се захвалим Цибони на позиву да учествујемо на конференцији, увек ћемо се радо одазвати нечему што служи промоцији лиге и кошаркашке игре. Долазимо после два дупла кола у Евролиги, напори су велики, али без обзира на то, наравно да долазимо са амбицијом да играмо добру утакмицу. Надамо се да ће конференција помоћи да буде што више публике и да Цибона има подршку навијача какву је раније имала. Ми смо у ритму играња, са добром мотивацијом смо дошли у Загреб", рекао је Обрадовић, преноси званични сајт Партизана.

Заменик капитена Партизана Данило Анђушић је рекао да су црно-бели спремни за дуел у Загребу.

"Сви знамо да је дуел Партизана и Цибоне класик, поготово на нашим просторима. Спремни смо. Јесте ритам тежак, мало је простора за тренинг, али у сваку утакмицу улазимо силно мотивисани и спремни да пружимо најбољу партију. Цибона игра јако добру кошарку, бори се за плеј-оф, има предност домаћег терена, али верујем да ћемо пружити добру игру и победити утакмицу", истакао је Анђушић.

Меч између Цибоне и Партизана биће одигран у понедељак од 18.00 сати у Загребу. Клуб из Загреба је раније данас на друштвеним мрежама саопштио да ће "Драженов дом" бити испуњен до посљедњег места и да је у продаји остало свега нешто више од 350 улазница за Зелену трибину.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара