Марјановић за РТС: Ако ниси на терену, мораш да подржиш своје саиграче и пријатеље

Чикаго булси су синоћ у НБА лиги победили Хјустон рокетсе на домаћем терену резултатом 124:119, након продужетка. Српски кошаркаш Бобан Марјановић није улазио у игру, али је након утакмице разговарао са дописником РТС-а и истакао да све одлуке доноси тренер, а да је на њему само да уради све што је у његовој моћи да се докаже и да буде увек спреман.

Рокетси су у Чикагу изгубили након продужетка и тако забележили трећи пораз у последње четири утакмице НБА лиге.

"Гурамо полако. Мало је тужно што смо данас изгубили у продужетку, али нисмо имали среће у завршници. Настављамо даље – Детроит, Бостон, Њујорк, Филаделфија, онда имамо пар утакмица код куће и опет на пут", рекао је након меча за РТС српски кошаркаш у редовима Рокетса Бобан Марјановић.

И када није на паркету, Марјановић међу саиграчима шири позитивну енергију и добро расположење.

"То се зове професионализам. Ако ниси на терену, мораш да подржиш своје саиграче и пријатеље. Ми смо фамилија једна. Они подржавају мене кад сам ја на терену, сви радимо заједнички посао да останемо прво нормални, да останемо у доброј форми, да имамо позитивну енергију и да се она преноси на игру", истакао је Марјановић.

Каже да све одлуке доноси тренер, а да је на њему само да уради све што је у његовој моћи да се докаже и да буде спреман.

"У међувремену помажем саиграчима саветима, да буду што бољи. Имамо Шенгуна који је малтене са нашег континента и човек којем је Никола Јокић узор. Дечко игра изванредно. Поносам сам на њега", наглашава Боби.

Истиче да се чује са Николом Јокићем и да се увек међусобно подржавају.

На питање да ли очекује да Денвер и ове године освоји шампионски прстен, Марјановић напомиње да као играч из противничког табора не може то да каже, али наглашава да Јокићу жели све најбоље, као и увек.

"Увек навијам за њега, да има исте бројеве као прошле године, да игра све боље и да га здравље послужи", каже Марјановић.

Хјустон следећу утакмицу игра у гостима против Детроит пистонса у петак увече по локалном времену, док Чикаго исто вече дочекује екипу Голден Стејт вориорса.

НБА лига, резултати:

Бостон - Минесота 127:120
Шарлот - Сакраменто 98:123
Детроит - Сан Антонио 108:130
Индијана - Вашингтон 112:104
Атланта - Филаделфија 139:132
Мајами - Оклахома 120:128
Чикаго - Хјустон 124:119
Голден Стејт - Њу Орлеанс 105:141
Јута - Денвер 124:111
Клиперс - Торонто 126:120

среда, 15. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара