Читај ми!

Грин био пред одласком у пензију, Силвер га одговорио

Кошаркаш Голден Стејт вориорса Дрејмонд Грин био је веома близу изненадног пензионисања, пре него што га је комесар НБА лиге Адам Сливер одговорио од такве одлуке.

Грин је пре неколико недеља након ударца који је задао центру Финикса Јусуфу Нуркићу добио суспензију не неодређени период, коју су челници лиге прекинули након 12 пропуштених утакмица. С обзиром да ово није била прва суспензија због неспортксих потеза у његовој каријери, Грин се нашао на великом удару јавности.

"Рекао сам Силверу да је све то превише за мене и да не могу да издржим. Рекао сам му да ћу се пензионисати, на шта је он одговорио да доносим исхитрене одлуке и да ми то неће дозволити".

Након саопштавања своје одлуке комесару лиге, Грин је према својим речима имао дуг разговор са Силвером који му је био од велике помоћи.

"Драго ми је да сам део лиге у којој је он комесар. Силвер је тип особе којој је више стало да вам помогне него да вас казни или повреди", рекао је крилни центар Голден Стејта.

Тренер екипе из Сан Франциска Стив Кер изјавио је да се Грин прикључио тренинзима екипе, али да још увек није донета одлука када би могао да се врати на паркет.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара