Читај ми!

Сферопулос: Сви кошаркаши путују у Вилербан, видећемо ко ће моћи да игра

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је у Београду да ће сви играчи осим Николе Топића путовати са тимом на предстојећа два меча у Евролиги.

Сферопулос је додао да ће после данашњег тренинга бити познато ко ће играти на дуелу са Асвелом. Црвена звезда ће у уторак од 20.30 часова гостовати екипи Асвела у 20. колу Евролиге.

"Играмо против екипе која је променила тренера, нису имали обавезе у домаћем првенству па су имали више времена да припреме утакмицу. Очекујем да видимо неке нове ствари од њих на терену и у нападу и одбрани. Морамо да реагујемо на новитете у њиховој игри током меча. Истовремено знамо да нису имали превише времена за промене, знамо како играју, од кога прети опасност и биће важно исправно реаговати у одбрани", рекао је Сферопулос на конференцији за медије у Београду.

Црвена звезда је у првом колу Евролиге петог октобра прошле године у Београду савладала Асвел 94:73. "Црвено-бели" се налазе на 13. месту на табели Евролиге са осам победа и 11 пораза, док је Асвел претпоследњи са скором 3/16.

"Што се тиче нашег напада морамо да реагујемо и пронађемо решење за све проблеме које ће покушати да ставе пред нас", додао је тренер Црвене звезде.

"Црвено-бели" имају проблема са повредама играча. Никола Топић неће путовати са екипом на наредна два меча Евролиге, док ће у тиму бити Милош Теодосић, Јаго дос Сантос, Лука Митровић и Џоел Боломбој, који су имали проблема са повредама.

"Повреда Топића је озбиљнија, остале нису толико. После тренинга ћемо видети каква је ситуација, када буду тренирали с контактом. Сви ће путовати са екипом. Ако неко од њих не наступи у првој утакмици можда ће бити спреман за другу", истакао је Сферопулос.

Црвена звезда ће после Асвела у четвртак гостовати Арманију у Милану у 21. колу Евролиге.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се