Читај ми!

Мијаиловић: Није било приче о Мелију, нити имамо новца за њега

Председник КК Партизана Остоја Мијаиловић изјавио је на промоцији календара црно-белих да у клубу никада није било приче о доласку италијанског играча Никола Мелија.

Пре промоције календара пуштен је филм о успесима клуба из претходне сезоне.

"Ми у клубу никада нисмо разговарали о Мелију. У овом тренутку немамо никакав план за следећу сезону. Пре свега бих желео да продужимо сарадњу са момцима који истичу уговор, а којима је стручни штаб задовољан. Никада није било приче о Мелију и не можемо да платимо тај астрономски уговор који се помиње. Смит је тек дошао, не знам шта да очекујем. Као потенцијално појачање га је изабрао стручни штаб, а клуб је дао све од себе да нађемо новац и исфинансирамо тај уговор. Верујем да су добро одабрали као са целом екипом. Заиста верујем у оно што раде наш стручни штаб и спортски секто", истакао је Мијаиловић.

Додаје да је сигуран да играчи и сви запослени у клубу увек дају све од себе.

"Имате ситуацију где смо добијали у Каунасу, на терену где је јако тешко победитi, такође у Валенсији. Изгубили смо у Мадриду олако, а добили смо их две прошле сезоне. А онда имате ситуацију да изгубимо у Задру. Шта нам то говори? Једноставно долазе такви тренуци, добијате боље, а губите од слабијих. Није увек правило, као што пише на папиру, да буџет побеђује. Поручио бих навијачима да не суде стручном штабу и играчима према једној или две изгубљене утакмице. Хајде да завршимо сезону, посложимо коцкице", закључио је Мијаиловић.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије