Читај ми!

Партизан упао у гужву - седам тимова са истим скором у Евролиги

По завршетку дуплог кола Евролиге и одиграних по 16 мечева у сезони се десило то да чак седам тимова имају исти скор и распоређени су од 4. до 10. места.

Као на "Газели" током шпица. Евролига оправдава свој слоган да је "свака утакмица важна". Велика изједначеност не дозвољава право на кикс и после скоро пола сезоне имамо изузетно неизвесну ситуацију на табели.

Партизан је прекинуо низ од пет победа у Мадриду, пошто је убедљиво поражен од Реала. Црно-бели су на девет победа и седам пораза. После окончаних мечева у петак се листа екипа са истим скором продужила на чак седам имена.

Басконија, Панатинаикос, Монако и Фенербахче су се слављима поправили, као и Валенсија дан раније, док су Партизан и Макаби назадовали после неуспеха у Мадриду и "Пиониру".

Оваква ситуација на табели је прави празник за очи неутралним љубитељима кошарке и позамашни тег императива победе постаје још габаритнији. Прошле сезоне је борба за плеј-оф била драматична до самог краја, а са увођењем плеј-ин система се чини да ће ова сезона Евролиге бити тек напета.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије