Читај ми!

Звезда о Нејпиру: Споразумни раскид уговора, повратак у Олимпију стајао у клаузули

Кошаркашки клуб Црвена звезда огласио се поводом статуса и одласка Американца Шабаза Нејпира.

Шабаз Нејпир је напустио клуб и вратио се у Олимпију Милано, пошто се није прилагио тиму. Дошао је док је на клупи био Душко Ивановић, а потом се није прилагодио ни Јанису Сферопулосу.

Сферопулос је пре меча са Реалом навео да му је Нејпир затраћио тог дана да не игра, јер жели да оде из клуба. То је поновио и на конференцији за медије. Звезда се огласила саопштењем

"Играч Шабаз Нејпир затражио је 18.12.2023. године да напусти наш клуб и о томе је обавестио првог тренера КК Црвена звезда Јаниса Сферопулоса, који је јавност у два наврата у кратком временском периоду транспарентно обавештавао о овом случају", пише у саопштењу.

Нејпир је на ту изјаву Грка реаговао на Инстаграму поруком да би требало да "говори истину пред камерама". Епилог је повратак Американца у Милано.

"Пошто је политика клуба да никога ко себе не види као део клуба и не осећа припадност тиму, неће приморавати да буде део нечега против своје воље, КК Црвена звезда постигао је споразумни раскид уговора са Шабазом Нејпиром у коме је јасно уграђена клаузула, по коме играч може да наступа само у италијанском клубу Олимпија Армани из Милана.

Споразумни раскид је потписан у среду 20.12.2023.године у Београду уз сугласност обе стране", стоји у саопштењу.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара