Читај ми!

Леп дочек за Кампаца у Београду, осмеси међу навијачима и играчима због Аргентинца

Плејмејкер Реал Мадрида Факундо Кампацо је приликом изласка на терен "Штарк арене" дочекан аплаузима на трибинама од стране навијача, док су се недавни саиграчи из редова Црвене звезде са њим срдачно поздравили.

Аргентинац је одабрао да се врати из НБА у Европу у дресу Црвене звезде током зиме 2022, чиме је привукао велику пажњу иностраних медија на тим са Малог Калемегдана. Нажалост, његов ангажман ће бити упамћен и због забране неиграња до краја фебруара.

Кампацо се начекао и од првог минута на паркету је приказао класу и потпуну посвећеност. Био је најзапаженији у полуфиналу Купа Радивоја Кораћа, где је Звезда остварила велики преокрет за елиминацију Партизана на путу до трофеја. На регионалном нивоу је рутински приказивао знање и умеће кроз асистенције и врхунске поготке. На жалост навијача и клуба, није донео екипи трофеј у АБА лиги.

Одлучио је да следи повратак у Реал Мадрид, његову "другу кућу" у којој је остварио највеће успехе у каријери. На све то, Мадриђани су постали и прваци Евролиге.

По поновном доласку у Београд и пред сам меч Црвене звезде и Реал Мадрида, Кампацо је изашао на загревање где су га дочекали навијачи и бивши саиграчи. Осмеси су били присутни код свих, што довољно говори о позитивним сећањима које је оставио у том клубу. Добио је и картонску минијатурну силуету себе као посебан поклон, а најмлађе присталице су желеле фотографију и аутограм.

Дочек Факунда Кампаца у "Штарк арени"
понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије