Читај ми!

Јокић за РТС о учешћу на Олимпијским играма: Пешић ће први знати, неки ми стављају речи у уста

Најбољи кошаркаш данашњице Никола Јокић у разговору са дописником РТС-а из САД Александром Жигићем је изјавио да су Олимпијске игре још далеко и да ће селектор Србије Светислав Пешић први бити информисан о његовом учешћу.

Ас Денвер нагетса Никола Јокић није бриљирао у Чикагу, јер је искључен на минут до краја првог полувремена после добацивања судији. Завршио је меч са четири поена, девет скокова и шест асистенција.

Јокић је пред разговор са Жигићем у свлачионици претходно новинарима из САД рекао да би било интересантно видети како би се овај меч завршио у Србији

"Заслужено или не, судијска реч је последња. Најбитније да смо победили. Момци су одиграли врхунски меч, одбрана је била јакоа добра. У правим моментима смо дали кош и одбранили", рекао је Јокић, а Нагетси су славили 114:106.

Импресиван је ниво игара који расте код Николе из године у годину.

"Трудим се да имам контитуитет и систем тренинга у хали и теретани, који изгледа даје резултате. Покушавам да утичем на то да се максимално припремим за утакмицу, некад погодиш, а некад погрешиш. Припрема је најважнија", рекао је "Џокер".

На констатацију дописника Жигића да би са тим растом могао да још пет титула освоји са Денвером, Јокић каже да би волео и више.

"Волео бих још 10 титула (смех). Прво морамо да се поставимо у ситуацију да играмо за прстен. Кад дође до тога, потребно је и мало среће", наводи Јокић.

Што се тиче учешћа на Олимпијским играма у Паризу, истиче да су оне још далеко.

"Далеко је. Неки људи ми стављају речи у уста, да сам нешто рекао што нисам. Селектор је први који ће знати. Увек после сезоне поразговарам са фамилијом и тимом", рекао је Јокић.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво