Читај ми!

Обрадовић: Аврамовић поломио ногу

Тренер Партизана Жељко Обрадовић је на конференцији за медије навео да је Алекса Аврамовић поломио ногу и да га неће бити на терену дужи временски период.

Аврамовић је на старту прве деонице лоше доскочио на зглоб и чинило се да се ради о класичном уганућу. Бек Партизана се није враћао у игру до краја меча.

Тренер Обрадовић је после утакмице са Олимпијом објавио информацију да је Аврамовић поломио ногу.

"Алекса Аврамовић је доживео тешку повреду, поломио ногу и у овом тренутку немамо информацију колико ће паузирати. Њега су потерали невероватни малери ове сезоне и много ми је жао због тога", рекао је Обрадовић.

Да подсетимо, Аврамовић је недавно поломио нос на мечу са Цедевитом Олимпијом и због тога је носио заштитну маску, док је претходну сезону почео са закашњењем, јер је поломио руку.

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је у победи над Олимпијом (82:69) пресудило што је његова екипа и на "минус 15" веровала у преокрет.

"Од тренутка кад су они имали 15 разлике ми смо кренули у велики преокрет. Хвала нашој публици и навијачима који су били сјајни", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Веровали смо на сваком тајм-ауту, наставили смо да играмо, то је било најважније да су играчи веровали. Изнели су играчи ови утакмицу, не бих никог да апострофирам, похвале Кевину, Јарамазу, Анђушићу и Бруну који је играо са четири личне грешке, додао је Обрадовић.
"Ја сам њима говорио да акценат одбране мора бити на Лоу и Шилдсу, који су главни играчи, ово је пример како се игра. Морамо сад да кренемо да добијамо утакмице на страни. Следе нам три утакмице на страни, прво Каунас, онда Валенсија и Мадрид".

Дотакао се на крају и колеге и пријатеља на клупи Олимпије Етореа Месине.

"Он је мој велики пријатељ, ту не постоји ривалство већ само велико пријатељство. Ово је нереално на којој су они позицији, јер су они много добра екипа. Ми смо заједно створили заједницу тренера. Он у клубу има велико поштовање, ја њему желим све најбоље" закључио је Обрадовић

уторак, 27. фебруар 2024.
13° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво