Читај ми!

Атаман: Партизан је јако добар тим, биће ово велики изазов за Панатинаикос

Тренер кошаркаша Панатинаикоса Ергин Атаман изјавио је да његов тим очекује тежак меч против Партизана у 11. колу Евролиге.

Панатинаикос ће у четвртак од 20.45 часова у Београду гостовати код Партизана у београдској Арени.

"Ово је Евролига, многи јаки тимови су долазили у ОАКА арену да одиграју тешку утакмицу, а сада је ред да одиграмо једну од тих мечева на гостовању. Најважније је да спроведемо нашу стратегију на терену", рекао је Атаман, преноси званични сајт клуба.

Турски тренер је истакао да Панатинаикос неће имати лак задатак у Београду.

"Партизан је јако добар тим са одличним тренером као што је Жељко Обрадовић, али за сада изгледа да имају проблема, посебно у последњих неколико утакмица. Знамо да им је недостајао Кевин Пантер, важан играч који ће играти против нас. Биће то тешка утакмица, надам се да нећемо имати повреде пре утакмице", поручио је Атаман.

Тренер Панатинаикоса је истакао да његов тим мора да буде опрезан на мечевима ван Атине.

"Морамо да будемо опрезнији, да не грешимо и да више контролишемо темпо. Веома је важно да добијете неку утакмицу у гостима ако желите да завршите у прва четири, или у првих шест у Евролиги на крају сезоне", навео је Атаман.

Атаман је говорио и о тренеру Партизана Жељку Обрадовићу.

"Ово је велики изазов за наш клуб, јер Обрадовић има дугу историју са Панатинаикосом у Евролиги. Док сам у Турској водио Галатасарај и Ефес водио сам против Обрадовића, који је био на клупи Фенербахчеа. Сада сам ја у Панатинаикосу, а он у Партизану. Даћемо све од себе. Тренери су веома важни, али играчи добијају или губе мечеве", истакао је Атаман.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара