Читај ми!

Јокићеви саиграчи: Он је звер, диже тегове после меча, а на одмору у Србији пије шест пива дневно

Играчи Денвер нагетса Арон Гордон и Мајкл Портер Џуниор разменили су комплименте на рачун Николе Јокића, његовог лидерства и напретка из године у годину.

Мајкл Портер Џуниор је у свом подкасту "Curoius Mike" угостио саиграча Арона Гордона.

Док су разговарали о Гордоновом прилагођавању на систем Денвера по доласку из Орланда, нису могли а да не истакну и значај Николе Јокића. Гордон је нагласио колико је Никола посвећен и тачан, те да је тиме прави пример осталим саиграчима.

"Јокић је велики лидер. Увек је тачан, сваки дан. Тренира свако јутро, одигра утакмицу, па после утакмице диже тегове. Редовно ради сваког дана. И на све то, скроман је. Кад имате двоструког МВП-а и најкориснијег играча НБА финала који је тако несебичан, то вам је као дар с неба. Ако он то може, онда могу и други да деле лопту. Он је звер", рекао је Гордон.

Портер Џуниор је фасциниран Јокићевим напретком из године у годину.

"Он је јединствен. Кад га гледате из ноћи у ноћ, он је најбољи играч ког сам икад видео. Лудо је шта све може да учини. Раније је био добар, али није био толико заинтересован. Растао је из године у годину. Чак и после МВП сезоне. Како је то могуће да постанеш бољи после МВП године? Бољи је и ове године, а освојили смо прстен. Причао сам с њим и рекао ми је да је у Србији пио шест пива дневно. Вероватно није ни дирнуо лопту. Вас двојица имате врхунску хемију кад ти он баца лобове за закуцавања", истакао је Портер Џуниор.

Нагетси су трећи на Западу са скором 12-6. Никола Јокић просечно бележи 28,8 поена, 13,4 скока и 8,9 асистенција.

уторак, 20. фебруар 2024.
8° C

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво