Читај ми!

Мајами наставио серију победа а Голден стејт серију пораза

У синоћним НБА мечевима Мајами је надиграо Бруклин са 122:115 и дошао до седме победе у низу док је Голден стејт наставио серију пораза овога пута изгубивши на свом терену од Оклахоме са 109:128.

Тим вицешампиона Мајами надиграо је Бруклин и нанео им први пораз после пет победа.

До славља их је предводио Џими Батлер са 36 постигнутих поена, а Данкан Робинсон пратио је лидера са 26 поена, Бем Адебајо постигао је 20 и то је било сасвим довољно за прву серију од седам победа још од сезоне 2017/18.

На другој страни у пораженом тиму Бруклина најефикаснији су били Микал Бриџес и Лони Вокер са по 23 постигнута поена.

Оклахома је на гостовању декласирала Голден стејт у чијим редовима није било кажњеног Драјмонда Грина и нанела им пети пораз у низу.

У победничком тиму Ајзеа Џо је поставио рекорд сезоне са погођених седам тројки из седам покушаја за 23 поена. Један више постигао је Шај Гилџус-Александер, Џош Гиди уписао је 19, а „руки“ Чет Холмгрен 13, уз десет скокова, што му је четврти дабл-дабл од почетка каријере.

Српски кошаркаш Василије Мицић дао је свој допринос победи са пет постигнутих поена уз два скока и седам асистенција.

У пораженом тиму није играо Стеф Кари па је улогу вође преузео Џонатан Куминга и био најефикаснији са 21. постигнутим поеном, док је Клеј Томпсон подбацио и меч завршио са само пет поена.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије