Читај ми!

Миротић: Желим да разобличим клевету о СПЦ и патријарху

Кошаркаш Олимпије из Милана Никола Миротић обратио се јавности на Инстаграму са намером да заустави гласине о разлозима зашто летос није потписао уговор са београдски Партизаном.

Никола Миротић је на Инстаграму написао да са патријархом Порфиријем никада није разговарао.

"Желећи да разобличим клевету којом се жели нанети штета нашој Светој Цркви и њеном патријарху, имам потребу да изјавим да још увек нисам имао част да сретнем Његову Светост патријарха Порфирија нити да са њим, директно или посредно комуницирам“, написао је кошаркаш Олимпије из Милана на Инстаграм профилу.

Додао је да се нада да ће упознати патријарха у будућности.

"Надам се да ће ми се у блиској будућности остварити жеља да га лично упознам и добијем његов благослов", завршио је Миротић.

Подсетимо, Никола Миротић је током летњег прелазног рока био надомак потписа за КК Партизан, али се у последњем тренутку предомислио.

Тренер црно-белих Жељко Обрадовић истакао је у интервјуу за Недељник да му је некадашњи кошаркаш Шпаније рекао да не може да појача екипу због притисака из политике и Цркве.

Он тада није рекао о каквим се притисцима ради, али се у јавности о томе доста спекулисало, па се чак спомињало да је било утицаја и од самог патријарха. 

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара