Читај ми!

Вучевић за РТС: Значиће нам победа над Торонтом

Кошаркаш Чикага Никола Вучевић истакао је након победе над Торонтом да су искористили противничке грешке и да ће им тријумф значити за наставак такмичења.

Чикаго булси су уписали први тријумф у новој сезони НБА лиге након победе над Торонтом након продужетка 104:103.

Утакмица између Чикага и Торонта била је неизвесна од самог почетка, тимови су се често смењивали у вођству, а Чикаго је на крају успео да тријумфује.

"Лоше смо почели па смо онда успели да преокренемо и чак поведемо са 19 разлике, међутим смо лоше завршили прво полувреме па су они онда искористили то и добро одиграли већину другог полувремена, на крају смо успели да се вратимо. Они су направили доста чудних грешака на самом крају утакмице, ми смо то искористили да дођемо до продужетка. Онда у продужетку исто су имали вођство, дали смо ту тројку на крају  да поведемо и приведемо утакмицу крају и свашта се издешавало. Вероватно сам и заборавио те неке детаље. Драго нам је због победе, али такође смо свесни тога да мора много боље", навео је Вучевић.

Чикаго је у првом колу НБА лиге поражен од Оклахоме 124:104. Вучевић је истакао да је победа веома важна на психолошком нивоу, будући да екипа није започела сезону поразима.

"Изгледало је у једном тренутку као да ћемо и ову да изгубимо са прилично великом разликом, али драго ми је да смо показали карактер и да смо се изборили до краја и на крају успели да дођемо до победе. Сигурно ће нам то много значити, међутим већ сутра имамо нову утакмицу са Детроитом у гостима, исто незгодна утакмица за нас, мораћемо да се добро припремимо. Али, сигурно је да је лакше то урадити кад се добије ова утакмица него да смо отишли тамо са два везана пораза", закључио је центар Чикага Никола Вучевић.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије