Читај ми!

Дерби Младости и Динамика у КЛС протекао у знаку Луке Гашића

Кошаркаши Младости победили су на свом терену екипу Динамика резултатом 81:62 у мечу трећег кола Кошаркашке лиге Србије, а на мечу се истакао Лука Гашић.

Земунци су до победе стигли највише захваљујући Луки Гашићу, који је меч завршио са 32 поена уз пет тројки из осам покушаја.

Он је имао и осам скокова и индекс корисности 37. Пратио га је Вук Вуликић који је уз 18 поена, додао и девет асистенција.

Американац Џеред Пен је са 16 поена предводио Динамик, а двоцифрен је још био и Огњен Радошић са 10 поена. Слобода је пред својим навијачима савладала Слогу из Краљева 86:70.

У победничком тиму блистао је Вук Боровићанин који је уз 17 поена имао и 12 скокова, али је најефикаснији у редовима тима из Ужица био Тајрис Финч.

Американац је постигао 21 поен и имао је девет асистенција. Код гостију, најбољи је био Јован Стаменић са 14 поена, док је Стефан Матовић додао 12 уз осам скокова.

Војводина је на свом терену убедљиво савлада Металац - 84:66. Најефикаснији у екипи Војводине били су Тајрел Џонсон и Томислав Ивошев са по 13 поена. У тиму Металаца најбољи је био Сава Лешић са 17 поена и седам скокова.

У осталим мечевима трећег кола КЛС постигнути су следећи резултати: Раднички - Џокер 80:78, Чачак 94 - Нови Пазар 77:73 и Спартак - Вршац 84:77.

Меч између ОКК Београда и Тамиша, који је требало да буде одигран у недељу од 19 часова, померен је за данас од 16.30 сати због нестанка електричне енергије у дворани. Треће коло КЛС данас од 17 сати у Лесковцу затварају Здравље и Златибор.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара