Читај ми!

Давидовац: Циљеви Црвене звезде су увек највиши, пун сам самопоуздања после Мундобаскета

Kошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац изјавио је да су циљеви црвено-белих увек највиши и додао да је срећан што се вратио у редове шампиона Србије.

Давидовац се у летњем прелазном року вратио у редове црвено-белих из московског ЦСKА.

"Са Звездом сам одрадио тек неколико тренинга, нисмо се још сви окупили. Сви знају да су циљеви Звезде увек највиши, али ја не бих дизао неки бих 'хајп'. Још смо неуиграни. Још нисмо одрадили ниједан тренинг заједно. Сигурно ће бити потребан један период да се прилагодимо једни на друге, да се уиграмо, тако да не желим да причам о неким резултатима на почетку сезоне", рекао је Давидовац.

После две сезоне проведене у ЦСКА из Москве, Давидовац ће опет носити дрес Црвене звезде.

"Добра је хемија у екипи, прошли уторак сам се прикључио припремана, кратак сам период са тимом. Неке играче познајем из претходног периода кадам сам играо за Звезду, неке знам из репрезентације, али је очигледно да има доста нових играча, које тек треба да упознам, али одају ми добар утисак. Надам се да ће тако да буде и у будућности", додао је кошаркаш Звезде.

Давидовац је наступао за репрезентацију Србије на недавно завршеном Мундобаскету, а истакао је да је пун самопоуздања уочи почетка клупске сезоне.

"Остварила ми се жеља да се вратим у Звезду. Пун сам самопоуздања после Мундобаскета. У добром расположењу смо се вратили, тако да ће нам то пуно значити. Мотивисан сам за ову сезону, а то много значи, јер желим да се што пре уклопим у екипу", навео је Давидовац.

недеља, 10. децембар 2023.
1° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу