Читај ми!

Недовић: Mислим да је ово никад јача екипа Црвене звезде

Kошаркаш Црвене звезде Немања Недовић рекао је да клуб има никад јачу екипу, али да тај квалитет мора да докаже на терену.

Недовић је на почетку медијског дана Евролиге рекао да су иза екипе одлично одрађене припреме.

"Имали смо од почетка припремног периода много изостанака због репрезентативних обавеза, не знам да ли је ико у Европи имао више од нас, тако да су се репрезентативци касније прикључивали, биће потребно још мало времена да се они уходају и уклопе у цео систем, али смо одрадили добре припреме, пре свега у Старој Пазови, тих седам, осам дана", навео је Недовић.

Кошаркаш се осврнуо и на чињеницу да дуго није одрадио базичне припеме са неким клубом.

"Имали смо три припремна турнира и сад се спремамо за почетак сезоне и гостовање Игокеи, имамо још пар дана да порадимо на тактичким стварима пред тај меч. Задовољан сам, мислим да све то доста добро изгледа. Једва чекамо да почне, мало се одужила ова предсезона", истакао је Недовић.

Бек Звезде је поглавно говорио и о новим кошаркашима тима.

"То су све проверени евролигашки играчи, осим Јага који је играо Еврокуп али има квалитет за Евролигу, неће њима бити потребно много времена да ухвате прикључак, пре свега мислим на момке који су нам се последњи прикључили. Лепо смо попуњени на свим позицијама и сад је на нама да то преточимо на терен", нагласио је Недовић.

Звездин кошаркаш је рекао да је екипа црвено-белих "никад јача".

"По именима, мислим да је ово никад јача екипа Црвене звезде. Причао сам са пријатељима, породицом и саиграчима, сви се слажу са том констатацијом, али једна ствар је на папиру, а друга ствар терен где морамо да докажемо да је тако. Нама који смо дуже ту је лакше, већ смо радили са Душком, помажемо осталима да се уклопе у систем, па ћемо видети", рекао је Недовић.

На крају се осврнуо и на огромно интересовање навијача који су већ купили 12 хиљада сезонских улазница за мечеве у Арени. 

"Радује ме што је толико интересовање и што су улазнице отишле у толиком броју. Сигурно је да су и навијачи жељни да се покажу у добром светлу, као и ми што желимо да се покажемо. Сваки човек који буде дошао у Арену очекује од нас да дамо све од себе и то нам је главни фокус ове сезоне", закључио је Недовић.

среда, 06. децембар 2023.
1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара