Читај ми!

Ивановић: Радим у великом клубу, а циљеви Црвене звезде су увек највећи

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је пред почетак нове сезоне да ради у великом клубу чији су циљеви увек највећи.

Ивановић је на почетку обраћања медијима говорио о припремама екипе.

"Имали смо једну предсезону, мало у некомплетном саставу, јер смо имали играче који су били на Светском првенству, али мислим да смо успешно урадили те припреме. Највише захваљујући томе што смо имали једне кратке мини припреме у Старој Пазови, где смо имали добре услове, могли смо да се физички добро спремимо и да поставимо ове наше системе", рекао је Ивановић данас у хали Пионир, где је одржан медија дан Евролиге.

Црногорски стручњак се осврнуо и на учинак у припремним утакмицама.

"Све ове пријатељске утакмице што смо имали, мислим да су играчи нови који су дошли показали да имају тај квалитет што смо мислили да имају. И само је питање времена да се уклопе. Сад је потребно времена да би сви ти играчи, а има их доста, нашли своје место", додао је Ивановић. Шеф струке"црвено-белих" нема дилему око циљева и амбиција клуба.

"Знате шта, ја сам у великом клубу који се зове Црвена звезда и ту су циљеви увек највећи. Ја бих да идем из утакмице у утакмицу, па ћемо да видимо како ћемо", истакао је Ивановић и додао:

"Примарни циљ је да добијемо прву утакмицу. То је прво. Онда ћемо да видимо друго. Што се тиче играча, ја мислим да сам потписао и сигурно сам потписао добре играче, али скуп добрих играча не значи и добар тим, морамо да радимо на томе".

Црвена звезда је овог лета довела десет нових играча.

"То је сасвим један нови тим. У сваком случају нама је сад највише потребно време, али га немамо. Према томе, нећемо га ни тражити", закључио је Ивановић.

среда, 06. децембар 2023.
1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара