Читај ми!

Никола Јовић се уз сребро "окитио" и дипломом средње школе

Српски репрезентативац Никола Јовић је у интервјуу за "Мајами хералд" навео да је по повратку у Србију после сребра у Манили, дан након прославе историјског успеха, завршио средњу школу.

Двадесетодишњи кошаркаш Мајами хита говорио је о сумњама кроз које пролазио током своје прве НБА сезоне.

"Када смо ишли у финале ове године са Хитом, запитао сам се да ли могу да дођем до тог нивоа? Могу ли да играм најтеже такмичење на свету? Играње на Светском првенству и финале ми је показало да заиста могу да играм на таквим великим утакмицама, на таквим великим турнирима. Управо сам добио више самопоуздања“, рекао је Јовић за "Мајами Хералд".

После финала је дошло учешће са националном селекцијом на Мундобаксету у Кини, где је "букнуо" пре очима целе нације као потенцијал за будућност.

"Увек сумњаш и људи ће сумњати у тебе. Сви се понекад преиспитују и увек сам се питао да ли сам довољно добар да играм у оваквој атмосфери и толико људи тражи нешто од тебе. Осећам се као да сам спреман да урадим нешто велико после овог лета”, истиче Јовић.

По освајању сребра, морао је да заврши још неке обавезе у Србији. Дошао је у своју средњу школу, спортску и информатичју гиманзију "Престиж", како би завршио све обавезе око дипломе.

Имали смо велику церемонију прославе после Светског првенство. Дан после тога отишао сам у школу да завршим”, описао је повратак у Србију да би коначно завршио средњу школу.

недеља, 10. децембар 2023.
1° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу