Читај ми!

Лилард потврдио да је затражио трејд, у игри неколико тимова

Кошаркаш Портланда Демијан Лилард потврдио је да је затражио трејд из те екипе. Од старта саге која траје од завршетка сезоне говорило се да је Мајами хит једина опција, по свему судећи сада се су се ствари промениле и у игри је велики број екипа.

Лилард је већ на крају сезоне истакао да жели да промени средину, а тада су медији у Америци због кошаркашевих, али и изјава Џимија Батлера кошаркаша Мајамија мислили да је баш овај тим његова пожељна дестинација. 

Ипак, како је време одмицало у игру се укључио велики број клубова тврди Адријан Војнаровски један од најутицајнијих кошаркашких новинара у Сједињеним Државама.

Међу тимовима који су тренутно близу Лилардовог потписа су Чикаго и Торонто из Источне конференције и Јута и Финикс из Западне, док је плејмејкер Портланда удаљен од прве жеље Мајами хита.

Кошаркаш је потврдио да је затражио трејд и истакао да не жели да прича о Портланду који је крајњи рок за размену за овог играча поставио за други октобар.

Лилард је у Портланду провео 11 година, оставио велики траг, али није успео да дође до шампионског прстена. У прошлој сезони Лилард је био уврштен у трећи најбољи тим лиге, а по мечу је бележио 32 поена, седам скокова и пет асистенција. 

недеља, 03. децембар 2023.
° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке