Читај ми!

Мега у новим дресовима представила тим за сезону у којој слави 25 година постојања

Кошаркашки клуб Мега представио је тим и дресове за сезону 2023/24 у којој ће клуб прославити 25 година постојања, а у чију част ће и лого клуба бити у знаку броја 25.

Мега у сезону улази са веома младим тимом просечне старости играча од 19,9 година по чему ће бити најмлађи тим АБА лиге.

Капитен екипе ће бити Урош Плавшић који се после шест година играња у Сједињеним Америчким Државама вратио у клуб за чије је кадетске и јуниорске селекције наступао.

Поред њега, у саставу су и Никола Ђуришић, Никола Топић, Андрија Јелавић, Тимотеј Маловец, Омерџан Илијасолу, Олександр Кобзистиј, Стефан Миљеновић, Петар Ковачевић, Филип Јовић, Немања Поповић, Лука Пауновић, Михаило Милутиновић, као и Богољуб Марковић и Андреј Мушицки.

Уз тренера Марка Бараћа у стручном штабу су и његови помоћници Милош Митровић, Бранислав Божовић и Дејан Пејић, затим кондициони тренер Павле Тасић и физиотерапеути Вања Радојевић и Милош Савић.

Тимски доктор је Урош Станковић, док је на месту тим менаџера и ове сезоне Новица Величковић.

Мега ће до почетка такмичарске сезоне учествовати и на АБА Супер Купу од 20. до 22. септембра у Подгорици где ће се у четвртфиналу у понедељак, 20. септембра од 17 часова састати са актуелним шампионом АБА лиге Партизаном.

Последњу проверу пред почетак АБА лиге Мега ће имати против Тамиша 23. септембра.

Мега ће у првом колу АБА лиге гостовати у Љубљани екипи Цедевита Олимпије, док ће у другом колу у Хали спортова Ранко Жеравица дочекати чачански Борац.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара