Читај ми!

Сребрни "орлови" на балкону Старог двора, пре тога на пријему код председника (20.00, РТС 1)

Свечани дочек кошаркаша Србије организован на платоу испред Градске скупшине Београда. Очекује се да се "орлови" појаве на балкону Старог двора у 20.00 часова (РТС 1), док ће пре тога председник Александар Вучић уприличити пријем за освајаче сребрне медаље на Мундобаскету.

Србија је освојила сребрну медаљу на Светском првенству које се играло у три азијске земље, после пораза од Немачке у финалу, a председник Александар Вучић примиће "орлове" у 19.00 у згради Генералног секретаријата председника Републике.

У 20.00 организован је и свечани дочек за српске кошаркаше, традиционално, "орлови" ће се појавити на балкону Старог двора.

Музички програм дочека на платоу испред Градске скупштине почиње у 19.15, кошаркаше ће у Старом двору дочекати градоначелник Београда Александар Шапић и председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић у 20.10, док се излазак на балкон очекује у 20.15.

"Орлови" су касно ноћас допутовали из Маниле, а сачекали су их навијачи који су им скандирали "Шампиони".

Пресрећан сам што су људи дошли у великом броју, хвала им на томе, надам да су уживали у играма овог тима, рекао је капитен кошаркашке репрезентације Богдан Богдановић на дочеку у Београду након освојене сребрне медаље на Мундобаскету.

субота, 09. децембар 2023.
5° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу