Читај ми!

Кошаркаши Србије са Порториком у припремном мечу пред пут за Кину (19.00, РТС1)

Најбољи кошаркаши Србије играју против Порторика пријатељски меч у оквиру припрема за предстојеће првенство света. Утакмица у београдској Арени почиње у 19 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а њен ток можете пратити и на нашем порталу.

Кошаркаши Србије у Београду настављају серију припремних мечева после Акрополис купа у Атини где су победили домаћина Грчку, а изгубили од Италије.

Селектор Светислав Пешић је пред великим проблемима око састава тима, па је због тога наша селекција пала на Фиба листи фаворита за освајање титуле, али жеље и амбиције наших играча да пруже максимум на светском надметању нису умањене.

Колико у овом саставу могу, показаће наши играчи против Порторика који никада није припадао светском врху, али има и играче у НБА лиги.

После утакмице репрезентација Србије сутрадан путује у Kину где је очекују још два припремна меча пре почетка Светског првенства.

Утакмица тимова Србије и Порторика у београдској Арени почиње у 19 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а њен ток можете пратити и на нашем порталу.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара