Читај ми!

Стигла замена за Лесора у редовима Француске

Кошаркаш Виртуса Ајзеа Кординије и играч Реала Венсан Поaријеа прикључиће се репрезентације Француске на припремама за Светско првенство, које ће бити одржано од 25. августа до 10. септембра, преноси "Јурохупс". 

Селектор Француске Венсан Коле одлучио је да Кординије замени Френка Нтиликину, који ће због повреде да пропусти предстојећи Мундобаскет.

Поарије је позван у национални тим пошто нови кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор још није добио дозволу лекара да учествује на СП.

Лесор се тренутно налази на лекарским прегледима у Атини после којих ће бити познато да ли ће играти за селекцију Француске на СП. Француски медији очекују да бивши кошаркаш Партизана буде спреман за Мундобаскет.

Кординије и Поирије ће сутра отпутовати у Токио где ће селекција обавити завршне припреме за СП и одиграти два пријатељска меча против Јапана и Аустралије. 

Селектор Француске тренутно на располагању има 13 играча, а коначан списак саопштиће уочи почетка Мундобаскета. Француска ће на СП играти у групи Х са Канадом, Летонијом и Либаном.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара