Читај ми!

Јокић за РТС: Задовољан сам како смо играли овај меч

Након победе Денвера над Мајамијем 108:95 у четвртој утакмици НБА финала Никола Јокић је на конференцији за медије изјавио да је задовољан начином на који је екипа играла.

Никола Јокић завршио је меч са дабл-даблом од 23 поена уз 13 скокова. Центар Денвера поново је био скроман.

"Тешка утакмица као и свака до сада, али ипак мислим да смо је контролисали већим делом осим у ситуацијама када су они имали налете у серијама. На срећу успели смо то да исконтролишемо, начин на који смо играли био је добар, ја сам задовољан", одговорио је Јокић на питање дописника РТС-а из Чикага Александра Жигића.

Центар Денвера зна да екипа не сме да се опушта.

"Остаје нам још једна утакмица коју треба да добијемо. Ми смо били у ситуацији у којој су они сада, тако да знамо који им је ментални склоп, знамо како се осећају, ми се нећемо се опуштати" закључио је Јокић. 

Репрезентативац Србије је у наставку конференције на питање о контроли игре Џамала Марија кад је он био на клупи због пет фаулова истакао да је плејмејкер тима лидер Денвера.

 "Да, наравно, мислим да тако видите стасавање у њему, мислим да је био одличан данас. Да, шутирао је пет од 17 из игре, али некад промашујете, некад убацујете, све у свему он је наш лидер и ми га пратимо", рекао је Јокић.

Никола је похвалио своје саиграче Ерона Гордона и Бруса Брауна.

 "Гордон има својеврсну улогу, он се жртвује зато је добар саиграч и зато је добио ову утакмицу данас. Био је наш најбољи кошаркаш на терену данас, можда не добија пажњу коју заслужује, али ми у тиму знамо колико нам он значи", закључио је најбољи кошаркаш света.

"Браун је имао невероватно вече, био је агресиван поготово у последњој деоници. Када је шутнуо ону тројку са кораком уназад хтео сам да га ударим, али је убацио па сам био срећан. Он брзо учи и прихвата и то је једна од најбољих ствари код њега, а уз то се не плаши притиска", рекао је Јокић о саиграчу који јеодиграо добру одбрану у последњој деоници, а меч завршио са 21 поеном.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво