Читај ми!

Гордон: Јокић је генерал на терену, jа сам био добар за моју браћу

Денвер нагетси савладали су Мајами хит 108 : 95 у четвртом мечу финала НБА лиге. Најефикаснији кошаркаш овог сусрета Ерон Гордон након меча је изјавио да је Јокић генерал на терену.

Ерон Гордон одиграо је вероватно најбољу утакмицу од почетка сезоне, завршивши финални меч са 27 поена уз седам скокова и шест асистенција.

"Јокић је невероватан асистент, он је прави генерал на терену, има висок коефицијент кошаркашке интелигенције и велико знање. Никола види потез неколико корака раније, чита одбрану пре него што узме лопту, пре него што је акција покренута", рекао је Гордон.

Крилни центар Нагетса је додао колико је Јокић непредвидив.

"Стално ставља дефанзивца у тешку позицију. Има "смртоносан" флоутер, уколико покушате то да браните, бациће вам лоб, уколико и то зауставите, пронаћи ће отвореног човека у углу на шуту за три поена. Јокић прави праве одлуке, тако је било од старта", закључио је Гордон.

Кошаркаш Денвера је рекао да је само желео да буде добар за своју "Браћу".

"Овако је тим саграђен, имамо играче који ће да иступе кад је потребно. Понекад неће, а понекад ће бити ваше вече. Ова екипа уме да пронађе играча који има своје вече. Ја сам само хтео да будем добар за своје саиграче, знао сам да сам им потребан, био сам ту за моју браћу", завршио је најефикаснији кошаркаш на мечу. 

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво