Читај ми!

Четврти меч НБА финала - Да ли ће Никола Јокић доћи на корак до прстена?

Кошаркаши Денвер нагетса од 2:30 часова играју четврти меч финала НБА лиге против Мајами хита. Гости из Колорада воде 2-1 у серији. Ток меча можете да пратите из часа у час на нашем порталу

Денвер нагетси су успели захваљујући убедљивом издању да у трећем дуелу узврате "брејк" Мајамију. Сада имају прилику да већ по повратку у Денвер запечате пут до титуле.

Никола Јокић из меча у меч обара рекорде за који се није ни знало да постоје. Помера нове границе и нерешива је енигма за Мајами. Џамал Мари је подигао форму у односу на први меч, а и јављају се нови увек нви играчи који са клупе доприносе попут Кристијана Брауна и Џефа Грина.

Мајами се поново налази у препознатљивој улози аутсајдера пред којим је велики терет на леђима. Још се чека нека феноменална партија Џимија Батлера, који изгледа исцрпљено. Кроз плеј-оф је имао издања кад би сам-самцијат срушио противника. Нагетси му одолевају и одлично га чувају.

Чекају се боље партије Кентејвијуса Колдвела-Попа и Мajкла Портера Џуниора. Еkипа Хита се нада да ће прорадити Кејлеб Мартин.

Које ли ће нове одбрамбене замке спремити Ерик Сполстра? Како ће му Мајк Мелоун одговорити?

Меч Мајами хит-Денвер нагетс почиње од 2:30 часова а његов ток можете да пратите из часа у час на нашем порталу.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво