Читај ми!

Навијачи пре времена одлазили са меча Мајамија и Денвера

Денвер нагетси су савладали Мајами хит 109:94 у трећем мечу финала НБА лиге након чега се са паркета "Касеја центра" у Јутарњи програм РТС-а директно укључио дописник из Чикага Александар Жигић.

Дописник РТС-а Александар Жигић рекао је у Јутарњем програму да су пуне непријатељске трибине пре почетка меча и за време првог полувремена убрзо постале празне.

"Било је бриге како ће се меч завршити јер су Нагетси изгубили другу утакмицу, па су имали одређени притисак како ће све проћи у гостима. На почетку је атмосфера била на ивици непријатељске, стварана је велика бука, скоро сви навијачи су навијали за домаћу екипу, али треба напоменути да је и Денвер имао својих навијача, имамо податак да су неки људи из Изрела чак дошли овде да навијају за Николу Јокића" рекао је дописник РТС-а.

Репортер РТС-а додао је да се арена брзо испразнила.

"Након полувремена Никола Јокић је заиграо још агресивније, постизао више поена па су Нагетси остварили велику разлику што је домаће навијаче подстакло да пре времена напуштају дворану. На крају меча их је јако мало остало", приметио је Жигић.

Репортер РТС-а подсећа да се наредна утакмица игра за мање од 48 сати.

"Већ сутра ће око осам увече по београдском времену бити одржан тренинг где ће последњих пола сата бити резервисано за медије, а потом и пола сата за интервјуе", рекао је репортер РТС-а.

Жигић је додао да је велики број познатих личности присуствовао мечу, а неки од њих били су Шакира, Меџик Џонсон, Двејн Вејд, Диџеј Калид, али и многи други.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво