Читај ми!

Обрадовић: Максимално смо користили квалитет, спремам екипу за финале 12. јуна

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је после пласмана у финале АБА лиге да је његова екипа у мајсторици максимално користила квалитет који има и да очекује занимљиву финалну серију против Црвене звезде.

Партизан је савладао Цедевита Олимипију са 90:71 и букирао карту за финалну серију регионалног такмичења.

"Честитке Олимпији на добрим утакмицама, била је ово лепа серија и сви који воле кошарку су могли да уживају. Вечерашњом утакмицом сам изузетно задовољан, добили смо сваку четвртину, максимално смо користили наш квалитет. Посебно сам захвалан навијачима који су нас и вечерас бодрили на најбољи могући начин", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Подвукао је Обрадовић и умор који је стигао екипу у последњим недељама.

"После утакмице у Љубљани капитен Кевин Пантер је изашао испред екипе и замолио ме за слободан дан и ја сам им изашао у сусрет и видело се вечерас да су свежији".

Обрадовић није желео да коментарише саопштења Црвене звезде око термина финалне серије АБА лиге, као ни Партизаново неиграње домаће лиге.

"Размишљам само о својој екипи и ми се спремамо за 12. јун и почетак финалне серије АБА лиге. Ја сам тренер и занима ме само терен, за све остало морате да питате људе у клубу", истакао је тренер црно-белих.

О финалној серији против Црвене звезде Обрадовић је био кратак.

"Одлично се познајемо, играли смо много пута ове сезоне, али свака утакмица је другачија и може да буде одлучена неким нијансама или променама у начину игре у току саме утакмице".

Затим се осврнуо и на податак да ће, рачунајући и мечеве финалне серије АБА лиге, Партизан имати посету већу од 500.000 људи у сезони.

"Очекујем велику подршку са трибина у финалу АБА лиге, моја жеља је да све буде као у утакмицама Евролиге, да буде атмосфера какву наши навијачи увек праве. Препознато је у целом свету шта се дешавало на нашим утакмицама у Арени, људи су долазили у Арену са свих страна и поносан сам што сам део ове приче", истакао је шеф струке Партизана.

Обрадовић је на крају саопштио и какво је стање са повредом Алексе Аврамовића.

"У петак ће имати још један преглед и после тога ћемо знати да ли ћемо и кад моћи да рачунамо на њега у финалној серији", закључио је Обрадовић.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво