Читај ми!

Партизан против Цедевита Олимпије за финале АБА лиге

Кошаркаши Партизана играју трећи, одлучујући меч у Београду за пласман у финале регионалне АБА лиге против Цедевита Олимпије. Сусрет је на програму у 19.00, ток меча можете пратити на нашем порталу.

После мајсторица против Реал Мадрида и Студентског центра, кошаркаше Партизана очекује још један одлућујући дуел, овога пута против Цедевита Олимпије, а победа доноси финале АБА лиге. 

Партизан је рутински савладао противника у првој утакмици са 85:70, да би Цедевита Олимпија у Љубљани узвратила тријумфом 95:83.

"Имали смо времена да припремимо утакмицу. Знамо све што је било лоше на тој утакмици у Љубљани. Пре свега морамо да неупоредиво боље исконтролишемо скок, да реагујемо боље на њихове промене у одбрани и да наша агресивност буде од почетка до краја утакмице на истом нивоу", изјавио је тренер Партизана Жељко Обрадовић.

С друге стране тренер Цедевита Олимпије Миро Алиловић је свестан да његов тим игра против одличног противника, а истиче и да за шта је потребно да би савладали Партизан. 

"Пре почетка полуфиналне серије желели смо да осигурамо трећу утакмицу и тај циљ смо испунили. Свесни смо колико нас компликован задатак чека у Београду. То важи за сваку гостујућу екипу на врућем терену. Кад се намерите на бољи и квалитетнији састав, морате да одиграте тимску одбрану, контролишете скок, истовремено повежете добра издања у одбрани и нападу", истакао је Алиловић.

АБА лига је раније саопштила да ће мечеви финалне серије бити одиграни од 12. до 22. јуна.

Ток полуфиналног дуела између Партизана и Цедевита Олимпије можете пратити на нашем порталу од 19.00.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво