Читај ми!

Сполстра: На овом нивоу мораш да будеш у утакмици све време

Тренер кошаркаша Мајамија Ерик Сполстра изјавио је након утакмице са Денвером да његова екипа у утакмицама финала мора да буде на нивоу све време ако жели позитиван резултат, преноси НБА ТВ.

Денвер нагетси, предвођени Николом Јокићем који је уписао нови трипл-дабл, савладали су екипу Мајами хита 104:93 у првој утакмици великог финала НБА лиге.

"Да, морамо у школу, имали су одличан ритам и посебно у првом полувремену, нисмо били на добрим позицијама, па смо се после снашли у другом полувремену. На овом нивоу мораш да будеш у утакмици све време и наравно да никада нећеш добити све на тацни да буде лако, а ово ће бити велики изазов и захтева више од нас па да видимо шта можемо да поправимо", истакао је Сполстра.

Бек Мајамија Џими Батлер додаје да ће његов тим у другој утакмици морати да промени неке ствари.

"Осећали смо се одлично на терену, али смо промашили много шутева. Добро смо се кретали и једноставно смо изгубили утакмицу. Мислим да су они били физички доминантни и морамо да се изједначимо са њима по томе јер су они урадили свој посао на домаћем терену и бићемо спремни за следећи меч, неке ћемо ствари радити другачије у утакмици број два", закључио је Батлер.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво